Z- Konzept Whey Protein Shake 500 ml

Neohodnoceno
 
Běžná cena 89 Kč
Ušetříte 9 Kč (–10 %)
80 Kč
Výrobce Z - KONZEPT NUTRITION
Stránky výrobce z-konzept-nutrition.de/
Kategorie OSTATNÍ
Zvolte variantu
Z- Konzept Whey Protein Shake 500 ml Příchuť: Vanilka Momentálně nedostupné 89 Kč 80 Kč
   
Z- Konzept Whey Protein Shake 500 ml Příchuť: Čokoláda Momentálně nedostupné 89 Kč 80 Kč
   
 

Whey Protein Shake 500 ml
 

Balení: 500 ml
 

Použití: Před použitím dobře protřepat, po otevření uchovávat v chladu a zkonzumovat do 24 h. 1 láhev odpovídá 1 porci.
 

Upozornění: Skladujte v suchu, chladu, temnu. Ukládejte mimo dosah dětí.
 



Výživové údaje příchuť čokoláda:
 

   100 ml  500 ml*
 Energetická hodnota  243 kJ / 57 kcal  1215 kJ / 285 kcal
 Tuky  1,0 g  5,0 g
   Z toho nasycené mastné kyseliny  0,7 g  3,5 g
 Sacharidy   3,8 g  19 g
   Z toho cukry  3,6 g  18 g
 Bílkoviny  8,2 g  41 g
 Sůl  0,20 g  1,00 g

* 1 porce odpovídá 500 ml.

 

Složení příchuť čokoláda: voda, syrovátkový protein (8,2 %) (z mléka), sladká sušenásyrovátka (z mléka), kakaový prášek (1,5 %), sušená smetana (z mléka), stabilizátory celulóza a karboxymetylcelulóza, zahušťovadlo karagenan, aroma, regulátory kyselosti hydrogenfosforečnan draselný a uhličitan sodný, sladidlo sukralóza.
 



Výživové údaje příchuť vanilka:
 

   100 ml  500 ml*
 Energetická hodnota  243 kJ / 57 kcal  1215 kJ / 285 kcal
 Tuky  1,0 g  5,0 g
   Z toho nasycené mastné kyseliny  0,7 g  3,5 g
 Sacharidy  3,8 g  19 g
   Z toho cukry  3,8 g  19 g
 Bílkoviny  8,2 g  41 g
 Sůl  0,20 g  1,00 g

* 1 porce odpovídá 500 ml.


Složení příchuť vanilka: voda, syrovátkový protein (8,5 %) (z mléka), sladká sušenásyrovátka (z mléka), sušená smetana (z mléka), stabilizátory celulóza a karboxymetylcelulóza, zahušťovadlo karagenan, aroma, regulátory kyselosti hydrogenfosforečnan draselný a uhličitan sodný, sladidlo sukralóza, barvivo riboflavin.
 
Nápoj s vysokým obsahem bílkovin, se sladidlem.

 
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.